perjantai 12. maaliskuuta 2010

Maaliskuulumiset

Kuukauden blogitauon jälkeen lienee taas aika palata linjoille.

- Palasimme tytöntylleröisen kanssa kotiin vajaa pari viikkoa sitten ja mies päivää myöhemmin työreissultaan Kanadasta. Jälleennäkeminen oli riemukas aina siihen asti kun yksi toisensa jälkeen sairastuimme inhaan vatsatautiin....

- Tällä viikolla kävimme pikalomalla Genevessä: mies haaveilee uudesta autosta ja kun postilaatikkoon tupsahti neljä ilmaislippua autonäyttelyyn, niin mikäpäs siinä. Reissu oli mukava, mutta Genevessä oli todella kylmä, ehkä asteen verran lämmintä ja ihan mielettömän kova tuuli. Mikä siinä on, että siellä aina joko sataa tai muuten vaan ei säät meitä suosi?

- Näillä nurkilla tämän hetken - ja ehkä koko kevään - polttavin puheenaihe ovat 12-vuotiaille suunnitellut kondomit. Jonkin kyselytutkimuksen mukaan nuoret käyttävät hälyttävän vähän varmuusvälineitä ja yhdeksi syyksi on arveltu sitä, että (aikuisten) kondomit ovat liian isoja. Lukijanpalstakirjoituksista päätellen aihe herättää intohimoja. Hieman kuten krusifiksit ja minareetit viime syksynä.

- Tänä viikonloppuna näillä nurkilla (ihan kirjaimellisesti) järjestetään maalaismarkkinat. Tylleröisen kanssa kävimme tänään ihastelemassa ja haistelemassa viereiselle tontille ilmestyneitä lehmiä. Neiti tosin erehtyi aluksi luulemaan niitä aaseiksi ja alkoi huudella "ii-o, ii-o", johon lehmät vastasivat tämän kummastukseksi "muuu". Kuvakirjan sivuilla aasit ja lehmät eivät kyllä ole menneet sekaisin tähänkään asti. Mutta onhan se tietysti ihan eri juttu nähdä moinen ammuja livenä ;)

- Anopin kuuskymppiset lähestyy uhkaavasti. Millä ihmeellä sen voisi lahjoa?

5 kommenttia:

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Anopille menolippu Peruun voisi olla kätevä ainakin omalta kannaltasi... ;)
Kiva, kun ryhdyit lukijakseni, koska sillä tavoin minkäin löysin oman blogisi! Mainioita kirjoituksia ja kääpiömmekin taitavat olla samanikäisiä, meillä sekoittaa lentsikat ja linnut toisiinsa 13 kuukautinen napero.

Elvira kirjoitti...

Kiitos vinkistä Vera A! :) Anoppi hieman pelkää lentämistä, mutta voisihan sille lahjoittaa vaikka laivaliput. Pysyisi pidempään reissunpäällä :)

Kun löysin blogisi niin piti ehdottomasti ryhtyä heti lukijaksi! Italia kiinnostaa (miehen suku on sieltä kotoisin) ja sama elämäntilanne. Mielenkiintoisia juttuja olet kirjoittanut ja ehtinyt julkaista lyhyessä ajassa paljon! Teillä nukutaan kaiketi kunnon päivä- ja yöunet? Tai ehkä olet muuten vaan todella tehokas :)

Meidän kääpiö (hih) täyttää pian 17 kuukautta.

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Ai, kun nukuttaisiinkin meillä hyvin ;) Ei, kyse on vain siitä, että typy menee aikaisin nukkumaan ja olen niin parantumaton lörpöttelijä, että lavertelen sitten blogissa :DDD Ja kun on oikein väsynyt, niin silloin vasta tajunnavirtaa tuleekin...Itse asiassa aloin kirjoittaa pitääkseni yllä kielitaitoa, olen ammatiltani kääntäjä, eli olen tottunut kirjoittamaan paljon hyvin hyvin lyhyessä ajassa. Aiemmin kirjoitin etelä-pohjalaiseen Ilkkaan, mutta blogi sopii paremmin kirjoitusharjoituksille. Ciao, a presto!

-S- kirjoitti...

Mullakin anoppi tàyttàà 60...ei mitààn tietoa mità keksis...ehkà se on sit vain ravintolassa syòmisen vuoro tai jotain....appikin tàyttàà tànà vuonna 70 ja mieheni 40...aivan liikaa pyòreità kaikilla, eh :-s
Oli varmasti kivat maalaismarkkinat pienimmàlle :D

Anne kirjoitti...

Ai onko siellä autonäyttelyssä autojakin eikä vain konepellillä keikisteleviä vähäpukeisia naisia..? ;-)