torstai 22. huhtikuuta 2010

Hiekkakakkuja ja omenankukkia

Kutakuinkin kuolleeksi luulemamme ruukkuomena innostuikin kevään kunniaksi kukkimaan! Jonkinlainen tauti tai tuholainen sitä taitaa silti vaivata, sillä osassa oksista lehdet käpristyvät tai ovat jotenkin muuten muotopuolia...
Pikkuneiti sai viikonlopun ostosreissun tuloksena kauan kaivatun hiekkalaatikon. Nyt ei sitten muuta tehtäisikään kun myllättäisiin hiekassa. Sitä lieneekin jo pian enemmän laatikon ulko- kuin sisäpuolella. Mitäpä tuosta. Pääasia, että lapsi viihtyy.

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku!

Oli ostettava oma laatikko, kun ei täällä ole sellaisia puistoissa eikä kerrostalojen pihoillakaan. Ulkoleikkipaikat on sitäpaitsi lähes poikkeuksetta päällystetty tartaanimaisilla laatoilla, etteivät kullannuput vain satuttaisi (tai likaisi?) itseään. Hiekkaa ja kiviä löytyy lähinnä rannoilta. Täällä ei siis pääsääntöisesti tavata toisia äitejä (ja lapsia) hiekkalaatikon ääressä.

1 kommentti:

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Oi, ihanaa, että olette saaneet ostetuksi hiekkalaatikon! Me juuri äsken teimme hiukan vertailevaa hintatutkímusta netissä, illalla perhekerhon jälkeen olisi tarkoitus käydä lelukaupassa katsomassa paljonko siellä maksaa. Hiekkalaatikon lisäksi keinu ja leikkimökki ovat ostoslistalla, ellei mennä sitä ennen konkurssiin :)