maanantai 5. heinäkuuta 2010

Huh hellettä!

Kylmän ja sateisen alkukesän jälkeen olemme saaneet nauttia jo toista viikkoa kuumana porottavasta auringosta. Pikkuneidin kaksi uima/kahluuallasta ovat olleet ahkerassa käytössä ja viimeisen viikon aikana olemme käyneet myös lähes päivittäin läheisessä järvenrantapuistossa virkistäytymässä. Mikäpä sen ihanampaa hellepäivänä kuin istuskella itkupajujen varjossa järveltä puhaltelevan tuulenvireen hyväiltävänä ja pulahtaa välillä ihanan vilvoittavan turkoosin järven syliin...


Kesän kunniaksi puistoomme on ilmaantunut myös pikkuinen kioski, josta pikkupurtavaa, jäätelöä, virvoitusjuomia, olutta ja jopa drinkkejä! Leikkipuisto-osakin on laajentunut. Uudet liukumäet ja kiipelytelineet ovat olleet pystyssä jo ainakin parin viikon ajan, mutta niihin on yleisöltä edelleen pääsy kielletty. Ilmeisesti ovat vielä viimeistelyä vailla.

Launtai-iltana saimme pienen kovasti kaivatun breikin jatkuvaan hikoiluun mahtavan ukkosmyräkän ja raekuuron merkeissä. Taivas oli uskomattoman kaunis niin ennen kuin jälkeen myrskyn.

Ennen

Jälkeen

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Suloinen tytär sinulla! :)

Elvira kirjoitti...

Kiitos, MaaMaa. On ihan isänsä näköinen :)