perjantai 20. marraskuuta 2009

Sairastelua 2

Sveitsikin on tällä viikolla saanut ensimmäiset H1N1-uhrinsa. Keskiviikkona kuoli neljän kuukauden ikäinen vauva ja eilen kaksi keski-ikäistä naista. Kyse ei ollut perusterveistä ihmisistä, vaan heidän taustoistaan löytyy synnynnäisiä epämuodostumia, sydämen vajaatoimintaa, diabetestä...

En sitten tänäänkään pystynyt tätä aihetta välttämään.

Oma olo on sen verran surkea edelleen, jopa huonompi kuin eilen, että varasin ajan lääkärille. Paineentunne rintakehässä jatkuu aina vaan ja tänään on taas lämpöä eilisen kuumeettoman päivän jälkeen. Lienee parasta mennä näytille.

Pikkuneiti on tällä hetkellä isänsä kanssa pediatrin vastaanotolla. Meillä oli aika tavallisia rokotuksia varten varattuna, mutta taitaa jäädä tällä kertaa rokotukset saamatta. Sen verran kipeältä neiti vielä vaikutti tänäaamuna, vaikkei kuumetta pariin päivään ole ollutkaan. Yskä on jotain aivan kauheaa, nenä vuotaa ja silmät. Pääseepähän nyt sitten lääkärin tarkastettavaksi.

Onneksi mies on jo yskää lukuunottamatta terve ja sopivasti vapaillakin, että ehtii meitä potilaita kuskata lääkäriltä toiselle :-)

Ei kommentteja: