perjantai 22. tammikuuta 2010

Uusi naapuri

Kesästä asti olimme ihmetelleet naapurimme pyöristyvää vatsaa. Alusta asti näytti olevan ilmiselvää, että siellä oltiin pieniin päin.

Viikot kuluivat ja kuukaudetkin, naapurin vatsa vain leveni levenemistään, mutta mitään muuta ei näyttänyt tapahtuvan. Tuttavammekin alkoivat jo kysellä, että joko olemme päässeet jälkikasvua ihailemaan. Aloimme jo epäillä, että kenties naapurimme vatsa kasvoi aivan muista syistä, ehkä ruokavaliossa oli jotain pielessä tai ehkä se johtui jonkinlaisesta sairaudesta tai ehkä vatsa oli vain luonnostaan yliluonnollisen suuri... Ehkä se ei todellisuudessa ollut edes kasvanut vaan kaikki oli oman mielikuvituksemme tuotetta.

Vaan eilen vihdoin ja viimein näimme jotain, mikä todisti epäilyksemme vääriksi! Kas tässä hän nyt sitten lopulta on! Ikää puolitoista vuorokautta :)


Aasivauva


Aasit muuten odottavat keskimäärin 12 kuukautta, useat jopa 13 kuukautta tai kauemmin.

4 kommenttia:

Pippuri kirjoitti...

Onpa ihana!

-S- kirjoitti...

Oi oi oi oi...ja heti pysyy jaloillaan...ei ne aasit ehkà niin tyhmià olekaan ;)

Elvira kirjoitti...

On luonnossa vielà enemmàn pehmolelun nàkoinen kuin kuvassa. Tànàaamunakin piti kàydà sità ihailemassa. Siellà se jo laitumella kirmailee ja hypàhtelee - jollain tapaa hyvin ei-aasimaisesti - vaikka ikàà on vasta muutama pàivà! Vàlillà kyllà meinaa sotkeutua noihin pitkiin koipiinsa =)

Anne kirjoitti...

voi miten söpö!