tiistai 7. joulukuuta 2010

Blogiväsymystä

Täällä on ollut havaittavissa viime aikoina, oikeastaan koko syksyn, pienoista blogiväsymystä. Ei vaan kiinnosta. Eikä jaksa. Mikään tässä omassa arjessa ei tunnu juuri nyt kirjoittamisen arvoiselta. Ei oikein edes viime kuussa tekemämme Krakovan matka ole innostanut mitään rustailemaan.

Siis reissuhan oli aivan mielettömän onnistunut: mahtavan hieno hotelli aivan rautatieaseman ja Galeria Krakowskan vieressä, ihana kaupunki, vaikka reilussa kymmenessä vuodessa kovasti muuttunutkin, mielenkiintoisia ravintoloita ja nähtävyyksiä, paljon reippailua kirpakassa syysilmassa ja monituntinen sukellus Krakovan historiaan entisen Schindlerin tehtaan konttorirakennukseen majoittuneessa museossa. Joulumarkkinakojut olivat jo kutakuinkin pystyssä, mutta vielä tyhjillään marraskuun lopussa. Harmi sinänsä.

Kuviakin tuli otettua, mutta ne on ladattu toistaiseksi ainoastaan miehen koneelle. En vain ole saanut aikaiseksi ladata niitä omalle koneelleni. Mikä laiskimus!

Eih, nyt kävi kyllä tämä saamattomuuteni niin ärsyttämään, että on ihan pakko ladata ne kuvat nyt, heti ja samantien tällekin koneelle!

No niin, vihdoinkin se on tehty! Taidan laittaa muutaman kuvan todistusaineistoksi, vaikka niiden laatu nyt on mitä on, johtuen niin kamerasta, valaistusolosuhteista kuin kuvaajistakin... :-)6 kommenttia:

ratón kirjoitti...

Krakova on ihana kaupunki! Itse tosin kävin siellä joskus vuonna 94, joten varmasti on kaupunki muuttunut siitä ihan tajuttomasti, mutta oli noissa sinunkin kuvissasi tutun näköisiä paikkoja :).

Myös minulle tuli blogiväsymys aiemman blogin kanssa, jotenkin tuntui, ettei saanut mitään kirjoitettua. Pistin tyynesti blogin jäihin ja aloitin sitten uuden kun tarve tuli :). Toivottavasti kuitenkin löydät vielä inspiksen :). e

MaaMaa kirjoitti...

Ihania kuvia laitoit meille näytille, Krakovaan mäkin haluaisin mennä ja tutustua historiallisiin paikkoihin. Kiva, että jaksoit postata kuulumisia ja sait samalla kimmokkeen ladata kuvatkin omalle koneellesi :)

Bloggauksen kanssa tulee välillä aikoja, kun ei välttämättä jaksa postailla tai tuntuu, ettei ole mitään kerrottavaa. Usein kuitenkin tekstiä syntyy paljon, kun vauhtiin pääsee. Älä stressaa bloggauksesta, täällä me ollaan olemassa joka tapauksessa, ja aina on kiva kuuulla :)

haliterkkuja <3

Elvira kirjoitti...

ratòn: Jospa sitä ensi vuonna palaisi linjoille entistä innokkaampana. Uuden blogin aloittamistakin olen harkinnut, kuten tiedätkin, mutta en ole edes sen vertaa saanut itsestäni irti...

Vuonna 94 Krakova oli varmasti vielä erilaisempi kuin vuonna 99, jolloin itse siellä edellisen kerran vierailin. Nyt löytyy muun muassa suuria kauppakeskuksia kansainvälisine liikeketjuineen, Hard Rock Cafeta ynnä muuta...

MaaMaa: Krakova on todella kiehtova kaupunki, jossa kannattaa todellakin käydä. Itse tykkään myös Varsovasta ja mielelläni näkisin vielä muitakin puolalaisia kaupunkeja. Minusta Puola tuntuu jollain kummallisella tavalla todella tutulta. En osaa sen kummemmin selittää, se on vain sellainen hassu tunne, joka minulla on ollut ensivisiitistäni asti. Osa porukkaa on aika "suomalaisen" näköistä, että johtuisikohan sitten osittain siitä? Minua on muuten aika usein maailmalla veikattu juuri puolalaiseksi :)

Yritän olla turhia stressaamatta bloggaamattomuudestani. Tällä hetkellä vaan kiinnostavat enemmän muunlaiset ajanvietteet niinä lyhyehköinä vapaahetkinä, joita taaperoneitimme minulle suo...

Haleja sinne naapurimaahankin :)

Calendula kirjoitti...

Ymmärrän hyvin blogiväsymyksen, sellainen iskee itseenikin aina välillä, mutta sitkeästi olen pitänyt blogiani vielä hengissä. Periaatteessa kirjoiteltavaakin olisi, mutta vapaaaika menee helposti muuhun ja kirjoitusidea hukkuu. Mutta eihän blogia sentään tarvitse koko ajan kirjoittaa, itse ainakin kirjoittelen sitä omaksi ilokseni juuri silloin kun siltä tuntuu, harvakseltaan.

Kasselin kyyhky kirjoitti...

Tuttua tekstiä. Minullakin on jo pitempään ollut blogiväsymystä tai ehkä elämä on nyt sellaisessa vaiheessa, ettei energiaa jää kirjoitteluun. Otetaan iisisti:)

Minunkin pitkän ajan matkasuunnitelmiin kuuluu Krakova, mutta saa nähdä, milloin sinne saakka ehditään. Meidän muksut eivät pidä kaupunkimatkoista eli ehkä joskus kaukaisessa tulevaisuudessa miehen kanssa kahdestaan...

Elvira kirjoitti...

Calendula ja Kasselin kyyhky, kiitoksia kommenteistanne ja anteeksi vastauksen viipyminen. Viime aikoina on tullut vain luettua muiden blogeja ja täällä omassa ei ole tullut edes käytyä.

Calendula, minullekin tapahtuu juurikin tuota, että kirjoitusideat hukkuvat matkan varrella, kun on niin paljon muutakin tekemistä. Useinkin tulee ideoita, mutta toteutus jää puolitiehen. Mutta niin kuin totesitkin, voihan blogin pitää hengissä vaikkei sitä nyt niin kovin ahkerasti päivittäisikään.

Kasselin kyyhky, otetaan vaan iisisti ja kirjoitellaan silloin kun siltä tuntuu :) Toivottavasti pääset joskus käymään Krakovassa. Varmasti jälkikasvuakin alkaa jossain vaiheessa kaupunkimatkatkin kiinnostamaan ja jos ei niin sitten vaan matkaan puoliskon kera.