lauantai 9. lokakuuta 2010

Saanko esitellä...

Uusin perheenjäsenemme, Mollamaisa. Ikää noin kaksi viikkoa, pituutta 40cm ja painoa 128g.

6 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

IHANA! Teitkö itse?
Tuollaiset perinteiset lelut on kyllä lyömättömiä, leikeissä saa käyttää mielikuvitusta - toisin kuin nykyisissä ,missä kaikki on ajateltu valmiksi ... hyvä ettei barbit yms jo pue itse päällensä!

haliterkut <3

Elvira kirjoitti...

MaaMaa: itse tein. Neuloin nuken Novita-lehdessä (talvi 2009) olleen ohjeen mukaan, tosin eri langasta. Tukkakin on erilainen kuin ohjeessa.

Itselläni oli lapsena ihana äidin tädin neuloma mollamaija, josta kovasti tykkäsin. Kerran se jäi ulos siskoni rattaisiin, josta joku pitkäkyntinen poimi sen mukaansa :( Kun näin tämän ohjeen, niin oli ihan pakko tarttua heti puikkoihin!

ratón kirjoitti...

Löytyykö sulta vielä mollamaijan ohjetta? Mä olen etsinyt jotain samanlaista, myös mulla oli mollamaija pienenä, tosin kankaasta tehty, mutta mollamaija kuin mollamaija ja se oli rakas.

ps. mun kysymykseen piiloutuu hurja toive siitä, että jos ohje löytyy, jaksaisit skannata sen ja laittaa mulle sähköpostiin...

Elvira kirjoitti...

ratón: ohje on tallessa ja ilman muuta voin sen sulle lähettää, kunhan saan sen skannattua (=löydän skannerin johdot). Kerro vaan mihin osoitteeseen lähetän tai laita meiliä helvetianelvira@gmail.com :)

Elvira kirjoitti...

ratón: olen saanut ohjeen skannattua. Laitapa osoitteesi/meiliä :)

ratón kirjoitti...

laitan sulle meiliä :)