keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Kuvamuistoja matkapuhelimestani

Sain vihdoinkin aikaiseksi ladata kuvat koneelle matkapuhelimestani. Ihan ensimmäistä kertaa. Puhelin on jo reilun vuoden vanha ja olihan siihen jo jokunen kuva ehtinyt kertyä.

Inspiroiduin lataamaan kuvat siksi, että kuvasin eilen omituisen ja aika irstaankin näköisen sienen. Se oli hieman kuin maanpovesta työntyvä kieli.... Jos vaikka joku sieniekspertti moisen tunnistaisi.Tässäpä teille pieni kuvakatsaus menneeseen :)

Mamman pikkuinen villipeto ei osannut vielä kävellä elokuussa 2009...


Syyskuussa 2009 olin paikanpäällä todistamassa Suomen jalkapallomaajoukkueen legendaarista 1-1 tasapeliä Liechtensteinia vastaan...


Kuvasin vapaa-ajanjalkineen ostopäätöksen kypsyttelemiseksi (ja kysyäkseni miehen mielipidettä:)Neiti pääsi valokuvaamon näyteikkunaan.


Ei tullut mentyä tähän ravintolaan Valencian reissulla tammikuussa 2010.


Elintarvikealan lakko näkyi Valintatalon eineshyllyssä huhtikuussa 2010.


Yksi toistaiseksi toteutumattomien talohaaveidemme kohteista...


Matkalla Fribourgiin. Heinäkuinen moottoritie oli yllättävän tyhjä.


Näille kengille hekottelimme neidin kanssa monen monta kertaa elokuisilla kauppareissuilla.


Elokuun lopussa suurin osa turisteista on jo jättänyt Ticinon.Elokuinen auringonlasku Jönköpingissä.Rakas pieni matkalainen <3


Kuluvan syksyn kuvia.


8 kommenttia:

ratón kirjoitti...

:) Ihana typykkä <3, nukkuvat lapset ovat jotain aivan hurmaavaa :).

Nyt isosisko näyttää haluavan antaa keksiä pikkuveikalle......

Stazzy kirjoitti...

Hauskoja kuvia

Täällä Ranskan puolella elää sitkeä (urbaani?)legenda siitä, että nuo sähkölinjoihin heitetyt kengät olisivat maamerkkinä sille, että niiltä paikoilta voi bongata huumediilerin.

MaaMaa kirjoitti...

Ihania kuvia; tommoset räpsyt mitä juuri puhelimista usein löytyy, on usein omituisia muutta muistorikkaita :) Ja hyi H mikä sieni!! Tuollaista en heti pistäis pannulle! :D :D

Irlannissa kengät roikkumassa sähköjohdossa tarkoitti tappouhkausta ko. kadun jollekin asukkaalle ... jengisotien ja huumemaailman koodikieltä ... ?
Toivottavasti ei tarkoita samaa Italiassa...

Typy on supersuloinen! Mäkin laittaisin valokuvaajana noin söpön mainostamaan ikkunaan ;)

MaaMaa kirjoitti...

...miksi kirjoitin 'Italiassa' --- tarkoitin tietysti *hinterlandissa* ;) ;)

Marianne H. kirjoitti...

Onpa teillà kaunista siellà ! Ihania erityisesti nuo syksykuvat.
Aika raju sieni... :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo moottoritiekuva on "meidän" Moottoritieristeyksestä! Siis kun ajetaan pois moottoritieltä kaupunkiin...

tervehdys Bernistä

ratón kirjoitti...

Myös täällä sanotaan, että kengät sähkölinjalla on jengien ja huumemaailman koodikieltä... Tiedä sitten onko totta vai urbaanilegenda.

Elvira kirjoitti...

ratòn: kiitos. Minustakin nukkuvissa lapsissa on jotain erityisen hellyyttävää.

Nena olisi tainnut haluta hieman hemmotella veikkaa <3 Mikäs sen parempi tapa kuin syöttää toiselle jotain oikein hyvää :)

Stazzy: uih, ei kai sentään!? Asuu siinä talossa kyllä yksi nuorempi kaveri, jolla on erittäin junttiduunattu auto tummennetuin ikkunoin :D Mulle noista kengistä tulee jollain lailla mieleen pelle Hermanni... Ei kai noin symppikset kengät voi mistään huumediilereistä vihjata :)

MaaMaa: jätin julkaisematta ne kaikkein oudoimmat ja epäonnistuneimmat :)

Näytti kyllä niin iljettävältä tuo sieni, että enpä olisi itsekään koskenut siihen pitkällä tikullakaan.

Sateleekohan sille "Pimp my ride - DIY" -kaverille jostain syystä tappouhkauksia sitten? Pöriseeköhän auto liian kovaa? ;)

Mehän ollaan täällä melkein kuin puoliksi Italiassa, sama kielikin, niin ettei itsekään aina tahdo muistaa, että mikä maa, mikä valuutta ;)

Marianne: täältä päin löytyy kyllä todella kauniita maisemia. Jaksavat yhä vaan ihastuttaa vuosien jälkeenkin.

Anonyymi: tervehdys sinne Berniin! Harvemmin ollaan satuttu sinne teille päin sellaiseen aikaan, että moottoritiellä olisi niin vähän liikennettä kuin tuolla reissulla. Tuossa kuvassa muita autoja tosin näkyy, mutta juuri hetkeä aiemmin ajelimme lähes tyhjällä moottoritiellä. Tuli ihan epätodellinen olo :)

ratón: pitääköhän tässä alkaa huolestua ihan todenteolla, että mitä porukkaa täällä meidän nurkilla oikein pyöriikään :O Toivotaan, että on kaupunkitarina ja että sellaiseksi jääkin :)