torstai 15. heinäkuuta 2010

Alelöytö

Viime viikolla tuppauduin mukaan miehen työmatkalle Biel/Bienneen. Toisen tehdessä töitä hikihatussa minä kiertelin kaikessa rauhassa keskustan alennusmyyntejä, kuinkas muuten... Löysin muun muassa tämän shortsiasun tai -haalarin. Ihastuin siihen kovin ja se lähti myös kaupasta mukaani, vaikka en ollutkaan ollenkaan varma, että kehtaisin käyttää sitä missään julkisella paikalla. Shortsit ovat aika lyhyet tällaiselle 30+ kotiäidille, joka ei ole juurikaan ehtinyt urheilua harrastaa... Haalari on myös ehkä koon verran liian suuri, mutta eipä ala helteellä niin ahdistaa, kun ei ole ihan makkarankuori. Lohduttaudun sillä, että tälle tulee olemaan käyttöä viimeistään 1. elokuuta miehen tädin järjestämissä pool partyissä :)


8 kommenttia:

Vera A. kirjoitti...

Voi ihana haalari! Bongasin MaaMaallakin tuollaisen minihaalarin ja tämä sopisi mun vaatekaappiin myös :) Samalla söpö JA tyylikäs, jotkut vaatteet vain ovat sellaisia. Ja mitä tuo höpöpuhe kehtaamisesta oli? Se nyt vielä puuttuisi, että SINÄ et kehtaa kulkea koivet paljaana kaupungilla! Vai onko kuvassa joku toinen ;)

Elvira kirjoitti...

Kiitos Vera! Tämä yksilö löytyi ihan vaan H&M:ltä. Luulisin, että muistakin kaupoista löytyy jotain vastaavia.

Kehtaamattomuus johtuu osittain siitä, että en luota ollenkaan peiliin. Toisissa sovituskopeissa on hoikentavat peilit ja armollinen valo, toisissa taas näkee liian selvästi jokaikisen muhkuran ja siten ei tiedä, että mikä se totuus lopulta on. Vaikka toisaalta ajattelenkin, että mitä väliä, niin välillä iskee hirveä itsekriittisyys... :) Ja toisaalta en tiedä soveltuuko tällainen asu kaupungilla pidettäväksi vai onko se liian ranta-asutyylinen.

Vera A. kirjoitti...

Mielestäni sopii kaupunkiin, ainakin jos lisäät jonkun näyttävän korun sekä kaulaan että ranteeseen, oma vakioreseptini asuun kuin asuun :D Tai jos ei ole ihan hirveä helle, niin ohut bolero/cardigan hiukan peittämään olkapäitä? En tiedä kuinka vanhoillisia siellä ollaan pukeutumisessa ;) Eihän tuossa asussa kirkkoon voi mennä, mutta kyllä sortsit mielestäni kylillä liehumiseen sopivat! Niin ja valokuvathan vielä lisäävät pari kiloa, niin että ajattele kuinka hoikka ja muhkuraton sinun täytyy olla luonnossa :D

Elvira kirjoitti...

:D Kiitti vinkeistä Vera!!! :D

ebrufin kirjoitti...

Tosi natti haalari- juuri tuollainen on hakusessa, mutta ei ole viela löytynyt:(

Elvira kirjoitti...

Kiitos ebrufin! En itse asiassa edes tiedä, että onko tämä haalari tämän vuoden mallistoa vai jonkin aikaisemman, kun täällä on välillä alennusmyynneissä samat vaatteet vuodesta toiseen... Mutta H&M:ssä oli kyllä normaalihintainen farkkukankainen haalarikin, joka oli aika samanmallinen kuin tämä, jonka ostin. Mutta olikos se niin, että siellä teillä päin ei Henkkamaukkaa ole?

MaaMaa kirjoitti...

Shortsihaalarit (playsuite / jumpsuite ilmeisesti viralliselta nimeltään ;D) ovat ihania!! Se on mun tämän kesän uusi innostus, ja vasta kun kokeilin päälle tajusin, että ne on mukavat.
Ainut mikä on vähän epämiellyttävää, on vessasa käynti, kun pitää riisua melkein ilkosilleen ;D

Tosi kivan näköinen tuo musta!! Tyylikas ja samalla rento :)

Elvira kirjoitti...

MaaMaa: tuohon jumpsuit -nimitykseen olinkin jo törmännyt, mutta tuo playsuite oli mulle ihan uusi tuttavuus. Hauska! En tiedä, miksi tuota pitäisi "virallisesti" suomen kielellä kutsua ;) Ja on niin totta tuo, mitä sanoit vessassakäynnistä :D