maanantai 16. elokuuta 2010

Blogivinkki

Haluaisin suositella teille erästä aivan ihanaa suomalaisäidin blogia, joka jaksaa yllättää ja hurmata minut jokaikinen kerta luovuudellaan ja suloisuudellaan. Kyseinen blogi on nimeltään Mila's Daydreams. Ehkä olettekin sen jo löytäneet tai ainakin kuulleet siitä puhuttavan? Jos ette, niin käykääpä kurkkaamassa :)


2 kommenttia:

Vera A. kirjoitti...

Olin jo nähnyt muutamia kuvia, mutta nyt kävin katsomassa ne kaikki. Aivan ihania, uskomattoman hauska idea. Uskomattoman siksi, että meidän neidistä ei olisi ikinä saanut otettua tuollaisia kuvia, niin herkkäuninen on ollut aina :DDD Eikä ees nukkunut ekoina 6kk aikana päikkäreitä kuin kantoliinassa, niin että olisi tullut aika yksipuolisia kuvia :DDD Kauankohan hän kykenee ottamaan noita kuvia, ne ovat aivan mahtavia <3

Elvira kirjoitti...

Vera: ei olisi tainnut meilläkään onnistua, sillä neiti nukkui todella lyhyitä pätkiä ja unet häiriintyivät helposti. Eikä minulla olisi kyllä ollut varmasti energiaakaan ja vielä vähemmän moista luovuutta ja mielikuvitusta :) Ihania kuvia saa kyllä Mila-vauva valokuva-albumiinsa!