perjantai 20. elokuuta 2010

Punaisen kirjekuoren arvoitus

Muutama päivä sitten mies löysi postilaatikostamme epäilyttävän hehkuvanpunaisen kirjekuoren. Sen päällä komeili nimeni, postinumeromme ja -toimipaikkamme. "Tämä on sinulle", mies sanoi ojentaessaan kuoren ja jäi tuijottamaan minua kysyvä ilme kasvoillaan. Hämmennyin.


Kuorta avatessani jo oikeastaan arvasinkin, mistä siinä saattaisi olla kyse. Hidastelin tahallani ja pidin miestä jännityksessä. "Noh?", kysyi mies malttamattomana: "Keneltä se on...???"

"Voipi olla, että neiti tarvitsisi ensi viikolla hoitajaa... Mitäs sanoisit, jos lähtisimme pitkästä aikaa leffaan? Mä tarjoon leffan, mutta sä maksat popcornit!" sanoin. "Ok... Mikä päivä, mikä elokuva?" mies kysyi.

"No tämä!"Jee, kerrankin onnetar suosi minuakin, joka en koskaan ikinä milloinkaan voita mitään! Pitäisiköhän lotota? ;) Arvontaan osallistuessa olikin kyllä aika varma tunne, että siitä saattaisi liput irrota. Hetken kyllä harkitsin, kuinka järkevää on antaa omat yhteystiedot ÖKK:lle markkinointitarkoituksiin, mutta tulin siihen lopputulokseen, että syksyllä sairausvakuutusfirmat soittelevat joka tapauksessa, annoin sitten tietoni tai en. Eikä pari puhelua lisää tunnu missään... Ja olisihan se kiva päästä näkemään Shrek 3D:nä leffateatterissa...


Kävi vielä niin hyvä tuuri, että mies on 25. päivä aamuvuorossa eli todellakin taidetaan jopa päästä paikalle. Tosin sillä ehdolla, että lupauduin tökkimään miestä, jos alkaa kesken leffan nuokkua :)

* * *

Mies sai tällä viikolla vähän toisenlaista "yllätys"postia: Canton Uri lähetti pikavoiton. Onneksi vain 40 frangin. Mies oli ajanut viidenkympin alueella 57 km/h.

5 kommenttia:

Vera A. kirjoitti...

Voi, onnea! Ihana tuollainen yllätys ja olispa luksusta päästä kahdestaan leffaan miehen kanssa! Kyl me tuossa soffallakin eilen kattottiin leffa, mutta ei se aivan sama asia ole ;)

Elvira kirjoitti...

Vera: en edes muista milloin ollaan viimeksi käyty leffassa miehen kanssa... Ehkä 2-3 vuotta sitten? Viimeksi taisin olla leffassa anopin kanssa, mutta siitäkin taitaa olla jo kaksi vuotta :)

MaaMaa kirjoitti...

wohoo! Onnea onnenpotkusta :)
Shrek on ihana ja varmasti tosi makee 3D:nä -- saatte varmaan ne sexyt 3D-lasti nenällenne teatterissa.

Mukavaa leffailtaa, harvinaista herkkua varmasti pienen lapsen vanhemmille päästä ihan kahdestaan :)

ratón kirjoitti...

Hauskaa leffailtaa! Harvinaisia nämä "poissa kotoa ilman lapsia"-hetket :)

Elvira kirjoitti...

Kiitoksia MaaMaa ja ratòn! Ovat tosiaan turhankin harvassa tällaiset yhteiset riennot.